A hely (palackba zárt) szelleméhez igazított beTÜKEreső játék. Kicsit sem BORzalmas, mivel semmi sem kötelező: hogy felhörPINC-E pár üvegcsével, csak Rajtad múlik. Egy valami biztos: a minőségben nem fog csalódni akár okos, akár széP RÉSztvevő érkezzék! :-)

A feladat

A mostani játékunk alapját a patcai Scrabble-szerű játék adja (lásd ott), de megbolondítva egy kis helyi ízzel. (Borvidéken torok nem maradhat szárazon!)

Tehát a pontokon betűket kell keresni - a betűkből szavakat összerakni. Minimum öt betű, csak magyar köznév. Szótári alak, tehát rag, jel nem ér, de képzett szó lehet.

A cél

A legrövidebb út nyer. Ötven méterre kerekített úthosszakkal készül a rangsor - azonos úthossznál a hosszabb szó, azonos szóhossznál a hosszabb menetidő kerül előrébb. (A "beleélést" díjazzuk, nem a rohanást.)

A terület

A verseny területe egy kb. 1,5 km sugarú kör, amelynek déli "vége" a Bázis.

Büntetések

Az esetleges tiltott területekre a belépés, azon áthaladás azonnali kizárást von maga után. (A tiltott területek határait szintén feltöltjük a GPS-re illetve jelöljük a térképen is.)

A feltűnően hiányos, sokszor szakadt tracklogokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Felhívás

Kérünk mindenkit, a GPS-én 1-3 sec-es vagy 1-5 yard-os track-beállítást használjon! A "ritka" pontsűrűségű track-eket nem tudjuk értékelni!